Mijn naam is Martin van Heeren.

 

Ik heb altijd al een fascinatie gehad voor tattoos.

De reden waarom mensen een tattoo willen. De afbeeldingen op zich en ook waarom mensen kiezen voor juist díe bepaalde afbeelding(en).

Daarbij speelt het sociale aspect een rol.

Je hebt leuke, verdrietige en diepgaande gesprekken met mensen en je ziet ineens een heel andere kant van de mensen. Uiteraard is dit wel iets wat ik voor mezelf moet houden maar het geeft wel heel veel diepgang en plezier in mijn werk.

 

Altijd heb ik gedacht dat het ‘onbereikbaar ‘zou zijn om zelf tattoos te zetten.

In 2015 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben een cursus tatoeëren gaan volgen. Daar heb ik met heel veel plezier aan deelgenomen en met goed gevolg afgerond.

Na de cursus ben ik heel veel gaan oefenen, om beter bekend te worden met de verschillende technieken.

Na ruim 1 jaar vond ik het tijd om een eigen studio op te richten. Dus heb ik een kamer uit- en ingeruimd en omgetoverd tot een tattoo studio.

Deze was geheel volgens de laatste richtlijnen van de GGD ingericht.

 

Mijn studio was gewoon in mijn woning, waardoor er in een ongedwongen sfeer tot een mooie oplossing gekomen kon worden voor jouw tattoo.

 

Op 27 oktober 2016 is de GGD geweest voor een keuring, waar ik gelukkig zonder op- en aanmerking doorheen ben gekomen. Nu mag ik mijn droom waar gaan maken, en tattoo studio “Ambacht Ink” is geboren.

 

Na verloop van tijd kom je achter dat het allemaal net te klein is voor het mooie, maar ja wat moet je dan? Na heel wat wikken en wegen waren we eruit, waarschijnlijk zou verhuizen een optie zijn. Na een redelijk lange zoektocht een woning gevonden met een 'praktijk'-ruimte onder het woongedeelte. Nou dat was het! Ideaal.

 

In juli 2018 zijn we verhuist en hebben nu een grotere shop. Tevens heeft mijn vriendin, Marleen, in de tussentijd een cursus (all-round) piercen gedaan dus is de shop uitgebreid. We zijn dus nu een tattoo -en piercing studio.

Ook hier zijn we weer gekeurd door de GGD en is ook deze keuring met goed gevolg volbracht. We hebben nu een officiële vergunning voor zowel tatoeëren als piercen.

 

Wil je meer weten of heb je vragen, dan kun je altijd contact opnemen via de e-mail info@ambachtink.nl of telefonisch (06-43 93 68 10) of WhatsApp (06-43 93 68 10). Deze probeer is zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Soms duurt het misschien iets langer dan je wilt, maar dat komt omdat ik op het moment nog een fulltime baan heb. Mijn streven is wel dezelfde dag te reageren.

Tevens kun je ook even binnen lopen om vragen te stellen, advies in te winnen of een afspraak te maken of een sierraad te kopen. Check hiervoor de openingstijden op de site.

Tijdens de openingstijden ben ik ook te bereiken op telefoonnummer: 078 - 645 55 18.

 

Groet,

Martin en Marleen