Wie ben ik..?


 

Mijn naam is Martin van Heeren.

 

Ik heb altijd al een fascinatie gehad voor tattoos.

De reden waarom mensen een tattoo willen, de afbeeldingen op zich en ook waarom mensen kiezen voor juist díe bepaalde afbeelding(en).

Daarbij speelt het sociale aspect een rol.

Je hebt leuke, verdrietige en diepgaande gesprekken met mensen en je ziet ineens een heel andere kant van de persoon in de stoel. Uiteraard is dit wel iets wat ik voor mezelf moet houden maar het geeft wel heel veel diepgang en plezier in mijn werk.

 

Altijd heb ik gedacht dat het ‘onbereikbaar' zou zijn om zelf te tatoeëren.

In 2015 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben een cursus tatoeëren gaan volgen. Daar heb ik met heel veel plezier aan deelgenomen en met goed gevolg afgerond.

 

Nu mag ik mijn droom waar gaan maken, en tattoo studio “Ambacht Ink” is geboren.

  

In juli 2018 zijn we verhuist naar de Bramengaarde 134 en hebben nu een grotere studio. 

Hier zijn we gekeurd door de GGD en is deze keuring met goed gevolg volbracht. We hebben nu een officiële vergunning voor zowel tatoeëren als piercen en permanente make-up.

 

Wil je meer weten of heb je vragen, dan kun je altijd contact opnemen via de e-mail info@ambachtink.nl of telefonisch (06-43 93 68 10) of WhatsApp (06-43 93 68 10). Deze probeer is zo spoedig mogelijk te beantwoorden. De snelste manier is het sturen van een app!!

 

Helaas werken we sinds de Corana alleen nog op afspraak, waardoor het gewoon even binnen lopen niet meer mogelijk is. Wil je iets weten neem gewoon contact met ons op. 

 

Groet,

Martin